White House Ale: Obama straalt nog steeds trots bij zijn bier

Daar stond hij dan in zijn eigen keuken met zijn eigen bier. Voor het geval de wereld het vergeten was, de baas van de VS brouwt nog steeds zijn eigen bier. Het bier dook vandaag weer op in diverse media.

Barack Obama is de eerste president die in het Witte Huis bier brouwt en dat mag iedereen weten. Regelmatig is hij met zijn Honey Ale te zien. Het recept is al een tijd geleden vrijgegeven, maar het belangrijkste ingredi├źnt is niet in de winkel te verkrijgen. De honing (White House Honey) is namelijk afkomstig van het bijenvolk dat gezellig bij de Obama’s in de tuin woont.

Het is en blijft een ludieke publiciteitsstunt die wat mij betreft ook naar Nederland mag overwaaien. Ik weet dat het “torentje” niet groot is, maar er is vast wel een vergeten kelder met ruimte voor een kleine brouwinstallatie.

De makers van de Honey Ale laten alvast zien hoe zij te werk gaan:

Lees ook:President Obama brouwt eigen bier
Lees ook:Vogels tellen met een goed glas bier in de hand: nationale tuinvogeltelling 2015
Lees ook:Canada promoot bier op ludieke wijze
Lees ook:Publiciteitsstunt of niet?
Lees ook:Bier van huurbrouwerij beter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.