Sterrenteam laat bier dit jaar schitteren

Foto: The Jane

Belgische en Nederlandse brouwers hebben dit jaar wel een heel fantastisch team benoemd tot bierambassadeur. Niemand minder dan Sergio Herman en het hele team van restaurant The Jane gaan bier een nieuwe dimensie geven. Het is de missie van de brouwers om bier een plaats te geven bij de maaltijd. En niet alleen als drank, maar als het perfecte geheel.

Sergio Herman als bierambassadeur, ik kijk nu al uit naar de geweldige creaties. Waanzinnig wat hij samen met zijn team weet te bereiden. Van een andere planeet zo lekker. Ja ik ben groot fan en dus alles behalve objectief. Je kunt mij midden in de nacht wakker maken voor de amuses of de langoustines van dit sterrenteam. Combineer dit alles met de prachtige bieren die in Nederland en België te bieden hebben en je hebt een sublieme ervaring die je nog lang bij zal blijven.

Ik ga deze mannen en vrouwen op de voet volgen en hoop dat ik ook het een en ander ga proeven. Een avond in The Jane is gewoon een belevenis. Dit team is als geen ander in staat om bier en gastronomie naar een hoger niveau te tillen. Het water loopt mij nu al in de mond.

Lees ook:Een verduveld mooie avond om nooit te vergeten
Lees ook:Hoe bierhemel ook bierhel kan zijn
Lees ook:Boek ‘Bier en gastronomie’
Lees ook:Bier is niet het enige waar ik de Belgen dankbaar voor ben
Lees ook:Maak indruk met je eigen gemaakt (wiet)bier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.