Blonde Anouk een heerlijk marathonbier

Ik heb helemaal niets met hardlopen en ik weet er ook helemaal niets van. Mijn collega Anouk, is het tegenovergestelde. Al maandenlang is ze in training voor die grote marathondag. In haar blog The Running Ninja, neemt ze je mee in de wereld van het hardlopen. Bij het lezen van de berichten denk ik maar een ding, hardlopen is niets voor mij. Maar ik ben natuurlijk wel liefhebber van een goed glas bier om de goede afloop te vieren. Vandaar dat ik zondag het een en ander al had koud gezet.

Een van die biertjes was Blonde Anouk van stadsbrouwerij de Koperen Kat uit Delft. Het bier is vernoemd naar de dochter van de brouwer en draagt ook nog eens de naam van mijn collega dus moet het wel goed zijn. Naast blond bier brouwen ze ook nog bieren als Princebier(een oranje amber), D’Oostpoort (dubbel), Balthasar (tripel) en Joie de vivre (lentebock).  De brouwerij heeft ook een proeflokaal en daar wil ik zeker een keer naartoe,  want de Blonde Anouk is goed bevallen. Met Anouk in het glas hef ik in gedachte het glas op Anouk aka The Running Ninja. Het bier is lekker fris en ook vooral zeer dorstlessend. Echt een bier dat gemaakt is voor iedereen die net een topprestatie heeft neergezet en dat graag wil vieren.

Lees ook:Delft heeft weer een brouwerij
Lees ook:Weekend lentebieractie top drie week 12
Lees ook:Lente kom maar door!
Lees ook:Kwaremont Blond: Verrassend kruidig
Lees ook:Affligem blond: iets steviger dan pils

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.