Ben & Jerry’s en bier een wonderbaarlijke combinatie

ben en jerry's gaat bier maken

Het ijs van Ben & Jerry’s is niet meer weg te denken. Het is bijna overal verkrijgbaar. Voor iedereen die maar geen genoeg kan krijgen van hun ijssoorten, heb ik goed nieuws. Want de ijscoboeren gaan de wereld van het bier verkennen. Gelukkig doen ze dit niet alleen. Dus verwacht geen bierijs.

Samen met de ‘New Belgium Brewing Company’ gaan ze een brown ale in de markt zetten. En natuurlijk zit er een hint van chocolade in, anders zou het geen echt Ben & Jerry’s product zijn. Het nieuwe bier krijgt de naam: ‘Salted Caramel Brownie Brown Ale’. Een bier dat je met een gerust hart kunt drinken, want een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel, namelijk ‘protect our winters’. De makers willen met dit bier aandacht vragen voor klimaatverandering. Want zonder echte winter, geen echt ijs, geen sneeuw en geen wintersport. Dus bescherm de winter, drink bier!

Lees ook:Ben & Jerry’s komt met nieuw bier
Lees ook:Help de Grote Kerk, drink bier
Lees ook:De Koninck: Antwerpse Bolleke
Lees ook:Bieractie top drie week 16
Lees ook:ABT-bier januari 2013: HollandGoud Noorderblond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.