Een pint achteroverslaan in 7 seconden, Tony draait zijn hand er niet voor om


Het zou je maar gebeuren. Onverwachts visite krijgen van Mark Rutte op je eigen kampioensfeest. Het overkwam een Australisch amateur rugbyteam. Net toen ze lekker aan het bier zaten, kregen ze bezoek van niemand minder dan Tony Abbott. Waarom hij ineens ter plaatse was, is mij niet bekend. Het lijkt wel of hij uit het niets neerdaalde op dit feest. En natuurlijk dronk Tony een gezellig een glaasje mee.

Maar omdat Tony graag in de schijnwerpers staat met ‘gewone’ mensen dronk hij niet zoals ieder ander mens dat zou doen. Nee hij sloeg zijn pint in een keer achterover. In slechts 7 seconden goot hij zijn glas leeg. Goed gedaan Tony, jammer dat je de geweldige prestatie van de rugbiespelersrs vakkundig om zeep hebt geholpen. Wat een gezellig kampioensfeest had moeten worden, is uitgelopen op een  grote Tony show. Bravo, zelfs de BBC was onder de indruk. Sommige mensen doen er werkelijk alles aan om maar leuk gevonden te worden.

Lees ook:Drie redenen waarom je bier nooit in een pintglas moet serveren
Lees ook:Geen ‘zuiprecords’ meer bij Guinness World of Records
Lees ook:Ieren boos om slecht getapte pint in Canada
Lees ook:Valentijnsdag en stoute Tony
Lees ook:Café Gollem Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.