Bier als shampoo, kan dat?

Foto: Vinepair.com

Biershampoo is niet bijzonder of nieuw.  Ik heb het wel eens gebruikt en merkte eigenlijk niets bijzonders op.  Sommige mensen pakken het een stuk serieuzer aan. Ze laten de shampoo weg, en wassen hun haar alleen met bier. Bij Vinepair wilden ze zelf wel eens ondervinden wat dat nou met je haar en hoofdhuid doet.

Zes dagen lang gebruikte vrijwilliger Hannah alleen bier om haar haar te wassen. De eerste dagen vielen zeker niet mee. Haar hoofdhuid begint enorm te schilveren en ook voelt haar haar wat vet aan. Maar langzamerhand begint ze te wennen aan deze nieuwe behandeling en op dag zes is ze zelfs voorzichtig positief.

Haar conclusie, ‘mijn haar is zeker niet zo vet als ik had verwacht’.  Bovendien viel haar op dat de bierlucht helemaal niet bleef hangen. Haar haar heeft geen dag naar bier geroken. Toch blijft ze haar ‘nieuwe’ shampoo niet gebruiken. De bierbehandeling zou haar 50 dollar per maand gaan kosten en dat is wat aan de prijzige kant. Daarnaast is natuurlijk ook een enorme verspilling van goed bier dat eigenlijk gewoon in je glas had moeten zitten.

Lees het hele verhaal en bekijk de foto’s op de website van Vinepair.

Lees ook:Haar wassen met bier?
Lees ook:De beste Amerikaanse bieren voor vandaag
Lees ook:Pretparken divisie AB InBev naar investeringsmaatschappij?
Lees ook:Carlsberg voor huid en haar
Lees ook:Biertje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.