Het zwarte oesterwater van Kees

Al ruim een week zet ik iedere dag mijn schoen, tevergeefs. Maar gisterochtend zat er ineens iets in. Geen chocoladeletter of veel te zoete marsepein….maar wel een fles Black Oyster Saison van brouwerij Kees

Voor mij is het een heel nieuw bier en omdat er oester in de naam voorkomt, heb ik in mijn pauze gelijk een kistje creuzes gekocht. Gelukkig maar,  want wat vormen die twee een perfect paar. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Vergeet je champagne en je chablis, lang leve deze prachtige prachtige  black oyster saison.

Zo ver ik weet heb ik nog nooit eerder iets van brouwerij Kees gedronken, maar ben na dit bier toch erg nieuwsgierig geworden. Wat is deze Saison leuk. Zeker als je weet dat ze aan het eind van het brouwproces oesterschelpen zijn toegevoegd voor een zachte zilte smaak. Het resultaat mag er zeker zijn. Dank je wel Kees. Ben je geen fan van oesters? Ook dan is dit bier zeker de moeite waard. Ik ga snel mijn schoen weer zetten, want dit smaakt naar meer.

Lees ook:Ontmoet de man achter Kees en proef zelf hoe lekker bier kan zijn
Lees ook:Het lekkerste huisbier van Nederland komt uit Groede
Lees ook:Black beer Friday
Lees ook:Hilarische momenten en heftige discussies met het opvallende glas van kwak
Lees ook:Après-ski fans opgelet, in Oostenrijk kun je nu zwemmen in het bier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.