Laat je verleiden door De kaapse brouwers

Hoewel het pas woensdag is, heb ik nu al zin in weekend. Jammer alleen dat  de weersverwachting voor zaterdag  meer dan ondermaats zijn. Regen, afgewisseld door plensbuien en een flinke wind. Ik kan daarom twee dingen doen. Mij ingraven en opsluiten met veel bier, series en films of ik kan naar buiten gaan en nieuwe dingen ontdekken. Lastig kiezen, ik ben nog in dubio, want ik heb gezien dat in de Fenix Foodfactory een toch wel heel  leuk bierevenement gehouden wordt.

De Kaapse Brouwers organiseren zaterdag namelijk een bier en spijsproeverij. Vanaf 14.00 uur tot 20.00 uur kun je proeven van de meest fantastische gerechtjes met bijpassende bieren. En wat het voor mij zo leuk maakt, er zijn ook oesters. En alsof dat nog niet genoeg is, je kunt ook gelijk proeven van de allernieuwste aanwinst, Kaapse Eli. Een oester zeewier saison. Klinkt best spannend. Ik wil mij maar al te graag laten verleiden door dit nieuwe bier, maar dan moet ik wel eerst van die bank af zien te komen en het herfstweer trotseren.  Een echt gevecht tegen de elementen met als beloning vers getapt bier en oesters. Dat  moet best lukken (zeg ik nu) Dus wie weet zien we elkaar straks wel in Rotterdam.

Lees ook:Stop met zoeken, wat je ook nodig hebt de Kaapse brouwers hebben het!
Lees ook:Het zwarte oesterwater van Kees
Lees ook:Bier en oesters aan het strand, grijp je kans nu het nog kan
Lees ook:25-02-2013: Masterclass bier en oesters
Lees ook:24 weetjes over bier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.