Waarom Amsterdam de beste plek is om een kater te hebben

Als ik een kater heb, wil ik zo min mogelijk mensen om mij heen hebben. Ik wil frisse lucht, heel veel frisse lucht, het liefst zeelucht. Ik kan daarom alleen maar heel hard lachen om de publiciteitsstunt van matrassenbedrijf Matt Sleeps.

In het AD las ik net dat je in Amsterdam komende drie dagen kunt uitbrakken in een speciaal katercafé, De Hangover Bar. Blaastest verplicht. Zonder alcohol in je bloed geen toegang. Katers van groot tot klein zijn allemaal welkom. Het is een oase waar je rustig weer tot je zelf kan komen. Even geen klussende buurman op zondagochtend, of huilende / spelende kinderen in de straat, maar een fijn bedje tussen de palmbomen.

Dus leef je straks lekker uit tijdens de vrijdagmiddagborrel. Laat je ouderwets gaan, want een kater was nog nooit zo leuk!  Je zou je er bijna helemaal op gaan verheugen. Palmbomen, bedje, eigen tv, je favoriete series en anti-kater hapjes en drankjes, wat wil je nog meer?

Lees ook:Slaapmutske Tripel: fris bitter bier
Lees ook:Nieuw fenomeen: biertoerisme!
Lees ook:Perfect getapt bier zonder hoofdpijn is niet langer utopie
Lees ook:Bier waar de lente maar al te graag een duik in neemt
Lees ook:Amstel Bright? Wat is dat?

Eén reactie op “Waarom Amsterdam de beste plek is om een kater te hebben

  1. T0n

    Je zou wellicht linksboven nog een reclameblok kunnen plakken…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.