Proef de herfst in Overijssel

Bij de herfstvakantie hoort een stevige herfstwandeling. Dit weekend organiseert bierwandeltochten.nl een leuke wandelweekend langs de mooiste plekjes van het Overijsselse Vechtdal.

Helaas kun je je niet meer opgeven voor deze twee daagse wandeltocht, maar goed nieuws. Je kunt er ook zelf op uit gaan. De provincie Overijssel heeft een hele leuke wandelapp gelanceerd en met de NS kun je ook een twee daagse wandeltocht maken. Kaarten en beschrijvingen zijn gratis te downloaden via de website wandelzoekpagina.nl .

De omgeving van het Vechtdal is zeker een bezoek waard. Het landschap is mooi en gevarieerd. En wat ook nog eens heel leuk is,  in d e omgeving zijn ook drie brouwerijen te vinden. In Den Ham kun je brouwerije Berghoeve bezoeken, in Ommen staan de lekkerste bieren klaar bij brouwerij De Pauw. En Gramsbergen kun je langsgaan bij brouwerij Mommeriete.

Alle brouwerijen liggen in of in de buurt van natuurgebieden. Stuk voor stuk mooie plekken om uit te rusten en de herfst in je op te nemen. Fijne vakantie

 

Lees ook:De rijke (bier) historie van Delft in 3 uur en twee bieren
Lees ook:Tournée Générale by women
Lees ook:Uitbreiding Berghoeve Brouwerij in Den Ham
Lees ook:Bockbierfestival Utrecht -16 t/m 18-10
Lees ook:Biertoerisme stimuleren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.