Proost op 2017!

Voordat ik een heel verhaal ga houden, wil ik iedereen een fijn 2017 wensen. Misschien dat je na al de feestdagen het even wat rustiger aan wil gaan doen. Het schijnt dat steeds meer mensen in januari alcohol even opzij zetten. Ik doe niet aan goede voornemens en ga daarom ook in 2017 stug door met het drinken en ontdekken van nieuwe en oude bieren.  Maar  mocht jij in januari  toch zin hebben in een ‘ droge’  periode, en je snakt halverwege de maand naar een biertje, dan kun je nog altijd grijpen naar een alcoholvrij / alcoholarm biertje.

Binnenkort is ook Heineken te verkrijgen in een alcoholvrije variant: Heineken 0.0. In maart wordt het eerst in Nederland gelanceerd voordat de rest van de wereld kennis kan gaan maken met dit nieuwe bier. Dit klinkt niet al te opzienbarend, maar voor Heineken is dit best een bijzonder moment. Het is de eerste volledig nieuwe Heineken-variant die op de Nederlandse markt komt sinds het ontstaan van de bierbrouwer 150 jaar geleden. Natuurlijk heeft dit te maken met de toenemende populariteit van alcoholvrij en alcoholarm bier, maar toch kan ik mij zo voorstellen dat het voor Heineken best spannend is.

Ik ben in ieder geval niet van plan het bier links te laten liggen. Er is nog veel te veel te ontdekken en te doen. Zo heb ik mijzelf een prachtige gelimiteerde Quadrupel van de brouwerij Scheveningen cadeau gedaan, ga ik hopelijk veel nieuwe bieren proeven tijdens het Brugse bierfestival, ben ik lid geworden van de growler club Den Haag en ondertussen gaat een winterbier er ook nog heel goed in. Wat zijn jullie bierplannen voor 2017?

Lees ook:Nieuwe Heineken Light commercial in de USA
Lees ook:Bavaria rosébier 0.0 op komst!
Lees ook:Budels en Heineken alcoholvrij als beste getest
Lees ook:Grolsch lanceert Stender Red Orange
Lees ook:Bavaria Rosébier 0.0% in de schappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.