50 Bier en Kaas Combinaties

Het nieuwe boek “Vinken & Van Tricht – 50 Bier & Kaas Combinaties” is verkrijgbaar! Met samen 65 jaar ervaring bewijzen ze dat bier & kaas veel beter bij elkaar past dan de  gekende combinatie van kaas en wijn. Dit bewees ook de geweldige Cheese war die Bier&cO organiseerde tijdens de Taste of Amsterdam. Een leuk boek om inspiratie op te doen en eindeloos te gaan combineren.

In een boek van 189 pagina’s gaan Ben en Michiel uitgebreid in op de combinatie van ‘bierfamilies’ en ‘kaassoorten’. Dat maakt ‘t interessant aangezien je daardoor niet persé een bepaald bier hoeft te kopen bij die specifieke kaas of andersom. Zolang men binnen de ‘familie’ blijft van de voorgestelde bier- & kaassoorten kan men zelf combinaties gaan maken. Het boek bevat ook prachtige foto’s gemaakt door fotograaf Joris Luyten.

Het boek is uitgegeven bij Lannoo in het Nederlands en Frans en kost €29,99.

Lees ook:Week van bier- en kaascombinaties op bier.blog.nl
Lees ook:Bier- en kaascombinatie 2
Lees ook:Bier en kaas een prachtige combinatie
Lees ook:Tips en trics voor bier- en kaascombinaties
Lees ook:Laatste kans: WIN het boek

2 reacties op “50 Bier en Kaas Combinaties

  1. Marijn Nap

    aha, het is wel over belgische bieren lees ik nog. Dat vind ik eigenlijk wel jammer. Ik had het graag gezien over bieren van Nederlandse afkomst. We moeten toch het eigen product hoog houden, niet?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Kees

    Vinken & van Tricht zijn nu eenmaal twee Belgen, Marijn. Ik geef ze gelijk. De Nederlandse versie mag jij van ze schrijven, als je er zin in hebt.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.