Proef Anderson Valley bieren in BeerTemple!

Woensdag avond 10 november vindt een speciale proef-presentatie plaats in de Amsterdamse BeerTemple, het café waar Amerikaans speciaalbier centraal staat. Deze brouwerij is begin dit jaar mede overgenomen door twee oud-eigenaren van onze ‘eigen’ Grolsche bierbrouwerij – het bloed kruipt waar het niet gaan kan!

Frans en Andries de Groen hebben zich grondig verdiept in de brouwerij en haar bieren, en beiden zullen dan ook aanwezig zijn om het vijftal bieren dat geproefd wordt van commentaar te voorzien. Ik zie vooral uit naar het commentaar van Andries: hij was jarenlang de brouwmeester van Grolsch en heeft bij Anderson Valley wekenlang in een schuurtje geslapen om ‘s ochtends om vijf uur (!) met de brouwers samen aan de slag te gaan!

Leuk weetje is dat de brouwerij bijna volledig op zonne-energie draait, iets waar ze in Californië geen gebrek aan hebben. Of het de bieren extra speciaal maakt? Kom zelf proberen! De kosten zijn 10 euro per persoon, het begint om 20:00 uur. Je vindt BeerTemple aan de Nieuwezijds Voorburgwal 250, vlakbij De Dam.

Lees ook:01-08-’11: Open flessenavond BeerTemple
Lees ook:BeerTemple brouwt voor KiKa en jubileum
Lees ook:Jacques’ zwaar blonde winnende Brand hobbybier in aantocht
Lees ook:Finalisten Bier- en Gastronomie Award 2012
Lees ook:18-09-’11: Biertasting in de BeerTemple met Stone Brewery

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.