De Bierkoeriers brengen het feestje bij je thuis

Tegenwoordig kun je niet alleen je eten bestellen en thuis laten bezorgen maar ook je bier. De populariteit van de bierkoeriers stijgt snel; ze zijn bijna in elke stad en hebben een groot bezorggebied. Zeker handig als je een feestje thuis hebt en het bier is op!

Night Delivery
De bierkoeriers bezorgen meestal tot diep in de nacht, dus op de momenten dat de supermarkten gesloten zijn.  Een kratje bier kost bij de meeste bierkoeriers ongeveer 20 tot 25 euro. Dat is een euro per biertje en dus nog veel goedkoper dan een vaasje in een café. Natuurlijk wel weer een stukje duurder dan in de supermarkt.  Naast bier kun je vaak ook Prosecco, Breezers, en wijn bestellen bij de bierkoeriers.

Feestje met de bierkoerier
Bij veel bierkoeriers kun je alles bestellen wat je voor een feestje nodig hebt; snacks, chips en alcohol! De recensies over de bierkoeriers zijn vrij goed; blije reacties over het feit dat het bier ‘s avonds al binnen een kwartier er was en lekker koud! Zit je dus een keer zonder bier, bestel dan bijvoorbeeld via Just-Eat .nl je bier en de bierkoeriers bezorgen het bier ijskoud bij jou aan de deur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.