Nog een paar dagen…..

Op zaterdag 22 september 2012 gaan de jaarlijkse Oktoberfesten in München weer van start! Voor het uitgebreide programma klik hier. De ruimte waarop de feesten plaatsvinden is kleiner dan vorig jaar vanwege een ander evenement dat tegelijkertijd in de stad plaatsvindt.

Nog steeds staat 26 hectare grond in München van 22 september tot en met 7 oktober 2012 in het teken van de Duitse bierfeesten. Een andere aanpassing is het glaswerk dat dit jaar op het hele festival verboden is. Vanwege het grote aantal verwondingen heeft de organisatie besloten om de grote glazen bierpullen vaarwel te zeggen. En dat zonder grote protesten! De prijs van een liter bier ligt tijdens de feesten tussen de €9,10 en de €9,50.

Voor meer informatie kijk ook op: www.oktoberfest.de

Lees ook:Oktoberfest in München
Lees ook:17-09 t/m 03-10-’11: Oktoberfest München
Lees ook:Duitse Oktoberfest München nu geopend!
Lees ook:17-4-11: Meibockfestival Amsterdam
Lees ook:Oktoberfest grote uitzondering op rookverbod?

3 reacties op “Nog een paar dagen…..

 1. Fred Schiphorst

  Ik mis het aanslaan van het eerste vat Bockbier door de minister van Financiën van Beieren op de laatste dag. Waar gebeurt dat dan?

    /   Beantwoorden  / 
 2. John

  Het meebrengen van glazen flesjes is verboden, de glazen pullen gaan ze echt niet afschaffen hoor :D . Dan zou Bayern wel op z’n kop staan denk ik.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Albert

  Ik kom net van het oktoberfest Munchen en er waren gewoon glazen pullen.. Het bier koste 9,60 per liter. Enkel de kermis was iets kleiner omdat er een ander evenement gaande was, dit ging niet ten koste van het bierdrinkoppervlak ;) de tenten staan op de zelfde plaatsen als andere jaren.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.