Warsteiner Premium Verum

Al heel wat jaren geleden dronk ik voor het eerst Warsteiner in Noord-Italie. Het is Duitslands trots en meest verkochte biertje. Ze noemen het niet voor niets ‘ Een koningin onder de bieren’. Het bier is licht van smaak, blond en valt onder de lager pilsener. Drinkt heel makkelijk weg en heeft een alcoholpercentage van 4,8%. Je proeft echt aroma, het is niet echt een ‘plat’ biertje. Ik hou niet van bitter bier, dat is de reden waarom Grolsch bij mij minder in de smaak valt. De afdronk is bij de Warteiner wel een tikje bitter echter de hopsmaak is nog steeds goed te proeven. Mijn Duitse favoriet onder de pilseners. Overigens hebben ze ook een premium light variant met slechts 2,4% alcohol. Op de website van Warsteiner Benelux, http://www.warsteiner.nl/index.php, is veel informatie te vinden over dit bier. Ook kan je een bezoek brengen aan de brouwer.

Lees ook:Warsteiner wil bierliefhebber verleiden te proeven
Lees ook:Budels en Heineken alcoholvrij als beste getest
Lees ook:Andechser Weissbier: bier met veel aroma
Lees ook:La Chouffe
Lees ook:Warsteiner zorgt voor kaarten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.