Mannenliefde, roze bierwolk met bite

Foto: Oedipus brouwerij

Een weekend met een roze randje. Radiozenders die de homo top-100 uitzenden, de hele week homo films op tv en morgen de parade door de grachten. Toen ik vanochtend wakker werd, was direct duidelijk welk bier ik weer eens moest gaan kopen: Mannenliefde van Oedipus.

Het is alweer een tijd geleden dat ik dit bier voor het laatst geproefd heb. De naam alleen al maakt al de tongen los. Iedereen in het gezelschap vindt er wel iets van zonder dat er nog maar een druppel gedronken is.

Ook de ingredi├źnten zorgen voor verwarring. Citroengras en szechuanpeper dat is niet echt alledaags voor een bier. Maar wees niet bang. De peper is wel aanwezig maar zorgt voor een extra bite in plaats van vlammen. Het citroengras maakt het lekker fris, veel citroensmaak. Daar moet je van houden. Ik vind deze saison er prettig en verfrissend en is wat mij betreft uiterst geschikt voor de komende zomerdagen. Ook voor vrouwen

 

Lees ook:Kapotte koelkast? Grolsch vervangt ‘m tijdens WK
Lees ook:Gouden Carolus Christmas: buitenaards goed
Lees ook:Cupcake variaties met bier
Lees ook:Kwaremont Blond: Verrassend kruidig
Lees ook:Rouge, red of rood?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.