Het is weer tijd voor Cuvée van de Keizer!

Foto: Brouwerij het Anker

Ieder jaar op 24 februari is het feest bij de brouwers van Gouden Carolus. Traditiegetrouw viert brouwerij Het Anker dan de geboortedag van Keizer Karel V met een feestelijk brouwsel Gouden Carolus Cuvée van de Keizer Blauw.

Ben je vandaag in de buurt van Mechelen, ga dan langs bij het Anker. De deuren staan wagenwijd open. Neem een kijke achter de schermen en proef natuurlijk van de bieren of doe mee aan de stadswandeling.

Zelf ben ik er niet bij, maar heb wel alvast een Cuvée de Keizer van vorig jaar koud gezet. Want deze mooie aanleiding om een van de beste bieren ter wereld te drinken ga ik natuurlijk niet negeren. In mijn pauze alleen nog even naar de markt om een kaasplankje samen te stellen en mijn avond is compleet. Iemand nog leuke suggesties voor mijn kaasplankje?

Lees ook:Brouwerij Het Anker zet ook dit jaar de deuren weer open
Lees ook:Brouwerij Het Anker creëert ruimte
Lees ook:Open brouwdag Brouwerij Het Anker: 24-2
Lees ook:Indulgence, decadent lekker bier om 2015 nog eens mee door te nemem
Lees ook:Degustatie Gouden Carolus Cuvee van de Keizer 2005

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.