Victoria Bitter: lekker en grappige commercial

Ik ben helemaal niet meer zo’n pilsdrinker. Sinds ik de speciaal bieren heb ontdekt…. Een bewijs dat je een biertje echt koppelt aan emotie en ervaring is voor mij te zien aan de Victoria Bitter. Pils was voor mij een beetje gepasseerd station. De tijd dat ik in The Ghan, trein van Noord naar Zuid, in Australie zat heb ik toch behoorlijk wat Victoria Bitter, (“VB” uitgesproken als <viebie>) weggetikt. En lekker dat het was! De treinrit was super mooi en dat in combinatie met een VB maakt het compleet. Iedere keer als ik aan de reis denk of in de trein zit heb ik zin in een VB . Terwijl de smaak eigenlijk een beetje lijkt op Heineken. Het pilsje heeft een alcoholpercentage van 4,9% en is wel lichtzoetig van smaak. De eindsmaak is iets hoppig. Zolang het niet bitter is… Dusss voor mij een mooi herinnering aan VB! Commerical is overigens erg leuk!!

Lees ook:Dog Schwarz: een rook, niet over de top
Lees ook:Bier- en kaascombinatie 2
Lees ook:Hertenheer: smaakvol bitter blond bier
Lees ook:Hopus: krachtig bitter en trendy presentatie
Lees ook:Forestinne Mysteria: zacht bier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.