Jupiler: een vrolijk biertje

Jupiler bier is nummer 1 in België als het om de pils-bieren gaat. Ik vind dit een prima biertje echter drink hem zelden tot nooit. Meestal kom ik het alleen in België tegen en dan drink ik toch liever een ander biertje! Het geeft mij altijd wel een heel vrolijk gevoel. Ook als je op de site kijkt van Jupiler dan hebben ze er iets nieuw, iets jongs van gemaakt. www.jupiler.be. Jaaa en de vrouwen zijn ze niet vergeten! Naast het sponsoren van mannensporten zijn ze ook bij het WK beachvolley voor vrouwen van de partij! Als je de site binnenkomt krijg je een hele andere ervaring.

Deze Belgische koning heeft 5,2% alcohol en smaakt het beste bij een temperatuur van 3 graden. Jupiler heeft verder voor elk wat wils. Zo bevat de Jupiler Blue slechts een alcoholpercentage van 3,3% en nu komt het een Jupiler Na met 0,5% alcohol. Ze zeggen dat de smaak behouden blijft en nauwelijk alcohol bevat. Heeft iemand dit biertje wel eens gedronken? Ben effe benieuwd. Ga ‘t snel eens proberen. Tja, en dan de Tauro speciaal voor mannen…. haaa haaa. De Belgen doen precies het tegenovergestelde als de Nederlanders. Wij maken een biertje voor vrouwen en zij een voor mannen. Kijk dat bedoel ik . De Tauro is een krachtig biertje van 8,3%. Ze hebben ook diverse bieracties. Wel handig als je hart bij Belgie of Belgisch voetbal ligt!

Lees ook:Jupiler focust verder op Nederlandse markt
Lees ook:Mannen vinden bierdrinkende vrouw aantrekkelijker
Lees ook:Jupiler introduceert nieuwe drank: Force
Lees ook:Wereldwijde ‘BE(ER) Responsible Day
Lees ook:Waarom kunnen mannen meer drinken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.