Palm Sauvin op fles in Nederland

Nadat vorig jaar mei in de horeca de Palm Sauvin van de tap verkrijgbaar werd geïntroduceerd, is het bier vanaf deze week ook op fles verkrijgbaar in het retailkanaal. PALM Sauvin is een speciaalbier waarbij gebruikgemaakt is van een hop met citrussmaak, sommige mensen struikelen over het woord citrushop , en bevat een alcoholpercentage van 4,6%.  

Het bier is vernoemd naar  de Nieuw-Zeelandse hop Nelson Sauvin dat een fris en fruitig aroma aan de smaak meegeeft. In de supermarkt zal het Belgische speciaalbier uit Steenhuffel verkocht gaan worden in een sixpack met zes flesjes van 0,25 liter. 

En wat ik erg ondersteun is dat er geen prijspromoties gaan plaatsvinden! De introductie zal ook bekendgemaakt worden met een tv-campagne en online ondersteuning. Ook vindt de trouwe Palm drinker ter kennismaking één flesje van dit (nieuwe) bier in de Palm-krat. 

Lees ook:Palm Sauvin introductie in Nederlandse horeca
Lees ook:Bieractie top drie week 46
Lees ook:PALM pakt uit met nieuwe uitstraling
Lees ook:Bieractie top drie week 50
Lees ook:Bieractie top drie week 47

7 reacties op “Palm Sauvin op fles in Nederland

 1. Frans Ruiter

  Da’s toch mooi, dat er citrushop in zit?

    /   Beantwoorden  / 
  1. André van Wingerden

   Inderdaad, lijkt me een lekker biertje voor de zomer.

     /   Beantwoorden  / 
 2. Broeder RB

  Iemand ervaring met dit spul? Heb het vorig jaar blijkbaar gemist, maar het lijkt me wel wat. Bieren met een frisse hop smaak zijn altijd lekker en een beetje frissigheid lijkt me een prima toevoeging aan de palm smaak.

    /   Beantwoorden  / 
  1. André

   Ik heb het bier gehad op KBC Den Bosch vorig jaar. Was erg benieuwd naar het nieuwe product van Palm. Ik vond het bier wel aardig maar licht tegenvallend. Het bier smaakt door de 4,6% alcohol een beetje licht en dun en er zat niet veel koolzuur op. Het hoppige valt ook enigszins tegen.. Het is wel een lekker fris bier maar het is toch meer moutig en graanachtig. Zodra je het doorslikt is het ook meteen weg.
   Wel een lekker licht biertje voor als het 30 graden is dus, maar niet echt een bijzondere ervaring.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Greet Zuurbier

    Daar herkent Greet zich nu eens helemaal in.

      /   Beantwoorden  / 
   2. Broeder RB

    Nou ben net door een glas van dit spul heen (van de fles). Zit hier wel aardig wat koolzuur op. Voor het overige heb je volledig gelijk. Drinktempo is erg hoog met dit spul.

      /   Beantwoorden  / 
 3. richard B

  Dit is een heerlijke lichte Palm die zeker een goede plaats zal innemen op de liefhebber markt van Palm.
  Een echte Palmsmaak met een lichte afdronk, drinkt heerlijk weg, smaakt altijd naar meer.
  Van mij mag hij direct in de schappen van elke super !!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.