Een lekker biertje op je eigen bedrukte bierviltjes

Niets is zo heerlijk als een koud biertje op een zonnige dag. Natuurlijk smaakt dat biertje extra lekker op een bierviltje van je favoriete merk of kroeg. Maar hoe leuk zou het zijn als je je biertje neerzet op een eigen bedrukt bierviltje? Bijvoorbeeld tijdens een barbecue met je vrienden of gewoon bij je eigen kroeg? Bij online drukkerij Reclameland laat je eenvoudig je bierviltjes bedrukken!

Bierviltjes bedrukken

Bij drukkerij Reclameland kun je bierviltjes in verschillende vormen bestellen. Bijvoorbeeld rond of vierkant, welke je vrijwel bij iedere kroeg ziet, maar ook dubbele bierviltjes. Hierbij zitten twee ronde bierviltjes aan elkaar. Ideaal dus om je bierflesje en glas naast elkaar te zetten! Ook kun je bierviltjes in hartjesvorm bestellen. Leuk voor Valentijn of als je je vriendin gewoon eens wilt verrassen.

Jij bepaalt de vorm

Naast de standaardvormen, biedt Reclameland ook de mogelijkheid aan om bierviltjes te drukken in een vorm die jij maar wenst. Bijvoorbeeld in de vorm van je logo of de provincie waar je gevestigd bent. De creativiteit is dus helemaal aan jou! Maar ook de standaardvormen zijn helemaal naar wens te personaliseren. Denk aan een leuke foto of bijvoorbeeld een triggerende quote. En omdat het bierviltje aan beide zijden te bedrukken is, heb je altijd voldoende ruimte om op te vallen.

Proosten op je ontwerp

Met een bedrukt bierviltje kun je dus op de leukste momenten je naam of boodschap vertellen. Het zijn zeer sterke reclamedragers, gaan lang mee en je boodschap wordt vaak gezien. Leuk dus voor verjaardagen of bruiloften, maar ook tijdens beurzen en in restaurants, cafĂ©’s en kroegen. Kortom, bestel deze zomer nog je eigen bedrukte bierviltjes bij Reclameland zodat er op jouw ontwerp geproost kan worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.