Bierviltjes bedrukken

Je kent het wel. Je bent in de kroeg en je biertje staat op een bierviltje. Zonder dat je er aandacht aan besteedt, weet je wat er op dat bierviltje staat. Heineken? Amstel? Grolsch? Hertog Jan? Of is het een reclame van een ander bedrijf? Of je het nou wil of niet, ongemerkt valt het op. En daarom is adverteren op bierviltjes een goed idee.

Bierviltjes zijn er in verschillende soorten en maten. Ronde, vierkante, ovale, hartvormige, dubbele, you name it!

Je kunt er voor kiezen om de bierviltjes enkel- of dubbelzijdig te bedrukken. Iets wat natuurlijk wel van belang is, is de kwaliteit er van. Je wilt dat het zo mooi mogelijk bedrukt wordt. Bij Reclameland staat kwaliteit dan ook voorop. De levering is al vanaf 25 stuks mogelijk en is gratis.  De klantenservice helpt je graag verder met je vragen of op- en aanmerkingen. En wees er snel bij, want op dit moment geldt er een aanbieding van 100 bierviltjes voor €48,61!

Bierviltjes bedrukken is makkelijk en snel geregeld. Kun je wel wat advies gebruiken? Vraag dan de klantenservice van Reclameland om je te helpen.