Oktoberfest in München

Het jaarlijkse oktoberfeest in München is weer in volle gang. Op 19 september zijn de feesten gestart en ze eindigen op 4 oktober a.s. Ik weet niet of iemand deze feesten wel eens op tv heeft gezien? Dan vind ik het er namelijk niet echt heel aantrekkelijk uitzien. Het draait allemaal om de grote bierpullen en braatworsten. Ook de lederhosen kunnen niet ontbreken. Als bierliefhebber moet je dit een keer meegemaakt hebben. Ik ben benieuwd en vraag iedereen die de feesten heeft bezocht de poll te beantwoorden. Is het echt iets dat je niet mag overslaan? Voor een ieder die er nog nooit van heeft gehoord. Jaarlijks staan op de Wiesn 14 kolossale biertenten in München. De grootste tent biedt plaats aan 10.000 bezoekers! De feesten trekken jaarlijks maar liefst 6 à 7 miljoen bezoekers!! Alleen de in München gebrouwen bieren worden geschonken. Dit zijn de Augustiner, Paulaner (erg lekker), Spaten-Franziskaner, Löwenbräu, Hacker-Pschorr en Hofbräu!. Laat je mening horen en stem als je de Oktoberfesten hebt bezocht! Kijk voor een filmpje van de start 2 dagen geleden!

Lees ook:Oktoberfest München nu al boven verwachting
Lees ook:Duitse Oktoberfest München nu geopend!
Lees ook:Minder bezoekers op Oktoberfest
Lees ook:17-09 t/m 03-10-’11: Oktoberfest München
Lees ook:Alleen bierrecord oktoberfest München

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.