Bier in Amerika razend populair

Vaak komen trends uit de VS naar Europa overwaaien. Duidelijk is dat bier brouwen en drinken daar razend populair is. Afgelopen dagen vond daar het Great American Beer Festival plaats. Een jaarlijks event in Denver, Colorado. Dit jaar trok het event 16% meer bezoekers. Dit festival trok 49.000 bezoekers!! Een onderdeel van het festival is een biercompetitie waaraan brouwerijen met verschillende bieren kunnen deelnemen. Schrik niet maar 3.308 bieren waren in competitie!! Ongelooflijk. Hebben wij het over enkele honderden bieren in Belgie . Je vond in de hal 497 verschillende brouwerijen… nee dit is echt niet te doen… met in totaal 2100 verkrijgbare biertjes. Er zijn verschillende categorien waarin de bieren kunnen deelnemen. Goud is gewonnen door Herbal Joe’s Columbarillo IPA van de brouwcompany Chama River Brewing Co.,
Albuquerque, NM. voor meer uitslagen http://www.greatamericanbeerfestival.com/.

Lees ook:Leuke weekendtip: Bierfestival Groningen
Lees ook:De beste Amerikaanse bieren in 2013
Lees ook:Nieuw bier voor Hellendoorn: ‘Helders goud’
Lees ook:17 dagen Tsjechisch Bierfestival
Lees ook:22-01-’12: Winterbier Festival Gouda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.