Duvel drie jaar rijpen

Als het brouwsel van Duvel drie jaar laat rijpen krijg je Duvel Distilled. De brouwerij komt in december met een nieuw, ja brouwsel zou je kunnen zeggen op de markt. Na het drie jaar laten rijpen van Duvel ontstaat een verrassend sterk alcholische drank. Het was zo lekker dat is besloten om het op de markt te gaan brengen. Wie een echte fles wil bemachtigen moet wel snel zijn. Slechts 2.750 genummerde flessen komen op de markt. Deze zijn alleen bij de brouwerij te koop in doorzichtige flessen met de tekst productiejaar 2009. De brouwerij wil echter iedereen de gelegenheid geven om dit, eenmalig, te proeven dat zij verkoopverpakkingen heeft gemaakt waarbij een proefexemplaar van de Duvel Distilled zit. Dus bierliefhebbers opletten op de Duvel actieverpakkingen in december!

Lees ook:Lange rij bij Duvel depot op 12 december
Lees ook:Bier en whiskey komen samen in Duvel Distilled
Lees ook:Introductie tweede exclusieve Duvel Distilled
Lees ook:Duvel Tripel Hop: Echt een topper
Lees ook:Nieuwe Straffe Hendrik Heritage direct uitverkocht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.