Utrechtse Brandslang, een Brand kroegentocht

Andere grote steden hebben al een stadswandeling door de oude binnenstad. Ook Utrecht kan nu aan dit lijstje worden toegevoegd. 13 horecaondernemers in Utrecht hebben de handen ineen geslagen en de Brandroute, zoals ze dit noemen Utrechtse Brandslang, uitgerold. In alle cafés en horecagelegenheden die de route aandoedt wordt, hoe kan het dus anders, Brandbier geschonken. Karel V,  Dikke Dries en Proeflokaal Rubens zijn enkele interessante locaties die worden bezocht. Overigens wil de directeur van Karel V vooral benadrukken dat het een meer moet zijn dan een kroegentocht. Ja dat begrijp ik, hun publiek komt toch meer af op culinair en cultuur dan het publiek van Dikke Dries!! Vanaf volgende week gaat de site www.deutrechtsebrandslang.nl de lucht in en kunnen ’de kroegers’ bekijken welke arrangementen met culinair en historisch vertier beschikbaar zijn. Overigens liggen de folders en routes ook bij het VVV. De koets met bierwagen is in ieder geval bij alle locaties langsgeweest. Dus bier in overvloed, veel wandelplezier!

Lees ook:Weekendtip: Texel Culinair
Lees ook:De bok gaat weer los….
Lees ook:Brouwerij Breugems in Zaandam failliet
Lees ook:Laatste dagen Week van het Nederlandse Bier
Lees ook:Heineken versus Nieuwe Dikke Dries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.