Biertje?

Zo, nu wordt het tijd voor een biertje! Iemand nog leuke tips? Ben benieuwd of er iemand met een biertje komt die ik nog niet geprobeerd heb. Wat zijn jullie favoriete biertjes? Morgen weer lekker op pad en op zoek naar nieuwe andere biertjes. Trouwens moet eerst effe mijn lamp maken van mijn auto. Ze gaan strenger controleren op verlichting eerder bekeuren. Willen ze ons aansporen via Goed Licht Beter Zicht om ‘t snel te laten maken. Tja, wil natuurlijk niet dat mijn biertjes erg duur worden . Fijne avond en op de gezondheid zullen we maar zeggen!

Lees ook:AB InBev wint GreenLight Award 2013
Lees ook:Het biertje van…. Barack Obama
Lees ook:Het biertje van….. Diego Maradona
Lees ook:Kennisinstituut bier past bierwijzer aan
Lees ook:Biereloth Boxtel

Eén reactie op “Biertje?

  1. Fiona de Lange

    Jever bier is verkrijgbaar bij diverse groothandels in Nederland. Ik weet uiteraard niet exact waar je woont. Andere uitkomst is http://www.bier-winkel.nl. Hier is Jever bier te bestellen voor 1,96 euro. Succes

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.