Bierfestival Brouwerij De Molen 30-10

Dit jaar organiseert Brouwerij De Molen uit Bodegraven voor het eerst een bierfestival en wel op 30 oktober a.s. van 12.00 tot 22.00 uur. Het animo is zo groot dat ze inmiddels de locatie hebben uitgebreid in een nabij gelegen locatie. De brouwerij is gevestigd in een molen genaamd ‘De Arkduif’. Naast de brouwerij is een proeflocaal aanwezig en een bierwinkel met vele bijzondere bieren. Dit zijn niet de bieren uit bierlanden waar je het eerste aan denkt. Ook op het bierfestival komen bijzondere brouwerijen en wel uit Denemarken, Zweden, Italie, Belgie en uiteraard Nederland. Brouwerij De Molen schotelt ons diverse biertjes voor, van ijsbokjes tot uiteraard een herfstbok. Het bier van deze brouwerij heeft al diverse prijzen gewonnen. De indruk die je krijgt van deze brouwerij is dat ze echt alles met passie doen. En dan komt het over. Ik ga deze dag zeker een kijkje nemen. Meer informatie over het festival is te vinden op   http://www.brouwerijdemolen.nl/index.php/nl/bierfestival/bierfestival.html
Voor meer informatie over de brouwerij is een leuke film gemaakt in het kader van de ondernmersprijs 2007. Bekijk ‘m hieronder!

Lees ook:07-08-’11: Botermarkt Bierfestival 2011
Lees ook:Sneak preview bij Brouwerij de Molen
Lees ook:24-09/25-09: Borefts Bierfestival Brouwerij de Molen
Lees ook:Brouwerij Alvinne focust op groei
Lees ook:Borefts bierfestival Bodegraven uniek

2 reacties op “Bierfestival Brouwerij De Molen 30-10

 1. PINT -regio Noord

  Leuke mededeling.
  Echter….een week later vindt er in Gronigen ook een gezellig speciaalbierfestival plaats. Voor alle informatie verwijs ik graag naar de website.
  Met vriendelijke groet,
  namens PINT -regio Noord,
  Ruud van Essen

    /   Beantwoorden  / 
 2. Fiona de Lange

  Beste Ruud,

  Klopt helemaal, erg leuk. Deze staat ook al een tijdje op mijn blog onder de rubriek ‘festival’.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.