Bier en calorieën

In Amerika wordt er helemaal veel over gesproken. Bier, calorieën en gezondheid. Logisch aangezien de helft van de bevolking daar al te dik is! Er bestaan altijd veel vragen. Kan ik nu beter bier drinken en is wijn gezonder. De een roept, het maakt niet uit het is de alcohol. De ander is overtuigd dat het bier slechter is. Ik ben geen deskundige, maar volgens mij is het gewoon de combinatie van wat je eet en drink. In Amerika zijn ze in ieder geval hard op weg om de calorieën van alle bieren inzichtelijk te krijgen. Ook brengen ze alles in kaart wat je gewoonlijk bij het bier eet. ERG handig… weet je wel waar ‘t in gaat zitten. Verder is het in Amerika de chips… daar ga je steeds meer bier van drinken… Ik vind het allemaal wel best. Bij een biertje hoort nu eenmaal wat chips! Voor een bierlijst met calorieën en alle lekkernijen die je ernaast eet kijk ophttp://www.realbeer.com/edu/health/calories.php en   http://www.realbeer.com/edu/health/chips.php.  Ik zeg proost!

Lees ook:Misverstanden over bier
Lees ook:Strijd om laagste caloriebier begonnen
Lees ook:Chips met biersmaak op de markt
Lees ook:Bier gedronken? Dan start de auto niet!
Lees ook:Bier helpt tegen bierbuik!

3 reacties op “Bier en calorieën

 1. Fiona de Lange

  Beste Ernst,

  Goede tip! Ga ik eens op kijken of mijn biertje erbij staat. Je reactie stond overigens bij ‘in afwachting’. Vreemd… vandaar dat ‘t effe duurde voordat ik reageer…. Overigens heb ik een collega die heet Carolien de Moor… familie?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Ernst

   Hoi Fiona,

   Bij mijn weten heb ik geen familie die Carolien heet. Zal misschien heel ver weg familie zijn dan?

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.