Gratis bierweekend 2009: 6 t/m 11 november

Een weekend dat helemaal in het teken staat van het proeven van allerlei vooral minder bekende Belgische bieren. De toegang van dit weekend is compleet gratis. Het vindt dit jaar voor de 16e keer plaats en wordt georganiseerd door de Belgische Biervrienden. Dit is een vereniging die met hart en ziel de Belgische biercultuur verdedigt. Het vindt plaats in het cultuurcentrum van Hasselt. Tijdens deze dagen staat een bierkaart van maar liefst 140 verschillende onbekende Belgische bieren centraal. Probleem waar ik bij een proeverij of bierfestijn tegenaan loop is dat de glazen toch groot zijn en je maar een beperkt aantal biertjes kunt proeven. Daar hebben ze ook aan gedacht. Er zijn 15cl. glaasjes beschikbaar zodat je zoveel mogelijk onbekende biertjes kunt proeven. De openingstijden zijn op vrijdag van 18.00 tot 01.00 uur, zaterdag van 14.00 tot 01.00 uur en zondag van 14.00 tot 22.00 uur. Op de website www.limburgse-biervrienden.be kun je meer informatie vinden over de exacte locatie.

Lees ook:Delta Bier Festival op 21 maart 2010
Lees ook:Bierfestival Brugge 14/15 november
Lees ook:12-11 t/m 14-11: Speciaalbierfestival Hasselt
Lees ook:Weekendtips: volop winterbierfestivals
Lees ook:10-11 en 11-11: Weekend der Belgische Bieren

0 reacties op “Gratis bierweekend 2009: 6 t/m 11 november

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.