Westvleteren Trappistendessert erkend

Alle liefhebbers van Westvleteren opgelet! Het trappistendessert van het heerlijke Westvleteren 12 is nu officeel erkend. Voor Bakker Pedro Armeel is zijn dessert nu officeel een Westhoek streekproduct. Ter gelegenheid van het evenement ‘Vleteren in de ban van het bier’ afgelopen zomer is dit dessert ontwikkeld. Het dessert ziet eruit als lichtbruine chocolademousse. Er zit geen chocolade ingaat maar wel room, eieren, suikeren en uiteraard de Westvleteren 12. Het wordt geserveerd in mini versies van de patersglazen. Ben echt super benieuwd. Ik heb eerder ook al eens een ijsje geproeft op basis van Rochefort 10. Dit kan hele mooie smaaksensaties geven. In Bakkerij Armeel is het uiteraard verkrijgbaar. Ook op de kaart van diverse horecazaken bijvoorbeeld De Vrede Vlak in Vleteren is het dessert te vinden. Veel smaakplezier!

Lees ook:Trappist Rochefort
Lees ook:Bijzondere geschenkverpakking Westvleteren
Lees ook:Heineken Mini, een gimmick waar ik niets van begrijp
Lees ook:Westvleteren nog altijd populair
Lees ook:Westmalle meest favoriete trappistenbier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.