Het biertje van….. Diego Maradona

Aan de rubrieken van dit blog wordt een nieuwe rubriek toegevoegd ‘het biertje van….’ Al weken speelde ik met ‘t idee. Nu zie ik een mooie aanleiding om ook daadwerkelijk met de rubriek van start te gaan. Het biertje van Maradona! Van BN-ers tot liefhebbers iedereen mag zijn favoriete biertje bij mij aanmelden via [email protected]. Ik zal vervolgens een aantal vragen toemailen en schrijf er een mooi artikel van! Heb je een leuke foto: stuur ‘m vooral mee! Regelmatig zullen ook de favoriete biertjes van een BN-ers de revue passeren. Dan nu het biertje van… Maradona!

De bekende voormalige profvoetballer en nu coach Diego Maradona heeft zijn eigen biertje: ’10 Maradona’. Volgens de kenners een pittig helder biertje dat wel eens een blijvertje kan zijn. De kleuren van de opdruk en het nummer komen overeen met het voormalig shirt van Maradona. Iets dat alle voetbalkenners vast en zeker weten. Helaas moet je helemaal naar Zuid-Amerika toe om dit pilsje te proeven. De prijs is slecht 0,54 eurocent.

Lees ook:Welke 3 zijn dé biersteden van de V.S.?
Lees ook:Biertje?
Lees ook:Corona Extra: ook in de winter
Lees ook:Delirium Tremens: een pittige tripel
Lees ook:Nieuwe rubriek: ‘In gesprek met’… de brouwerijdirecteur

0 reacties op “Het biertje van….. Diego Maradona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.