De geheimen van het Belgische bier

Het boek Tournée Générale genoemd naar de gelijknamige tiendelige tv-serie op Canvas neemt ons mee in de zoektocht naar de geheimen van het Belgische bier. Een leuk boek lijkt me dat ik als bierliefhebber inmiddels besteld heb. Een boek dat vele weetjes over de Belgische bieren bloot legt. Zoals waarom zoveel Belgische bieren geëxporteerd worden. Geert Degrande heeft het boek geschreven waarbij Jean Blaute zijn Britse vriend en oer-veejay Ray Cokes de hoofdrol spelen in een zoektocht naar hoe zij zelf bier kunnen brouwen dat aan al hun eisen voldoet. In het boek zijn ook toeristische en gastronomische tips opgenomen. Als ik het uit heb dan lezen jullie uiteraard mijn bevindingen!

ISBN 978 90 5617 935 9, verkoopprijs € 19,95

Lees ook:Opnames Tournée Générale in volle gang
Lees ook:Tournée Générale start op 7 februari 2013
Lees ook:Op 16 maart 2011 in Tournée Générale…
Lees ook:Cadeautip: Authentieke Belgische Cafés
Lees ook:Derde reeks Tournée Générale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.