Verkooppunt speciaalbier in Leiden: Bierwinkel Leiden

Langzaam aan komen er steeds meer nieuwe bier verkooppunten bij op de site. Fantastisch want dat maakt het voor iedereen mogelijk om overal in Nederland speciaalbier te kopen. Dat maakt het zoveel makkelijker! Het was toch een van de lastige dingen voor mij om erachter te komen waar je goed speciaalbier kon kopen! In Leiden bestaat al sinds 1988 een leuk en knus bierwinkeltje dat 500 bieren en glazen verkoopt. 32 vierkante meter aan vol met bier.

In deze bierwinkel kan je ook vooral de bieren uit de regio leiden vinden en bieren van kleine en middelgrote bierbrouwers over de hele wereld. Ze zoeken vooral ook speciale, bijzondere bieren zoals mikkeler black, een 17,5% zwaar stout bier uit denemarken. Ze zijn gevestigd op de Hartesteeg 9 in Leiden. Voor meer informatie kan je kijken op http://www.bierwinkel-leiden.nl/bier.htm.

Lees ook:Exclusieve Italiaanse topbieren in Nederland
Lees ook:BierNavigatie komt met online bierwinkel
Lees ook:Duitse biermarkt in ontwikkeling
Lees ook:7-8-2010: Het Burgbieren Bierfeest
Lees ook:Fijne kerstdagen!

Eén reactie op “Verkooppunt speciaalbier in Leiden: Bierwinkel Leiden

 1. N. ten Holt

  Nu Heineken daarmee gestopt is kan ik uit Engeland (weer) Stongbow Gold (Appel en Cider).
  Hoeveel gaat dat kosten? (Ik ging indertijd al naar Engeland?).

  Met een vriendelijke groet,

  N. ten Holt (Valkenburg Z.H.)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.