Double Enghien: blond fris lichtbitter biertje

Ben je op zoek naar een blond tot amber biertje dat niet zoet is maar licht bitter dan is dit een heerlijk biertje. Een mooi rond biertje dat niet al te zwaar op de maag valt. Je proeft de mout en de hop maar geen van beide is echt overheersend. In de afdronk proef je het lichte bittertje wel. De ingrediënten water, bleke mout, kent hop en hallertau suiker. Het alcoholpercentage is 7,5 procent. De gisting is hoog waardoor de double Enghien een lange tijd bewaard kan worden. De ideale serveertemperatuur ligt tussen de 4 en 8 graden. Dit heerlijke blond biertje wordt gebrouwen door brouwerij Silly. Zij brouwen ook wat andere aparte en bijzondere bieren zoals La Divine.

Lees ook:Onduidelijkheid houdbaarheidsdatum bier
Lees ook:Kwaremont Blond: Verrassend kruidig
Lees ook:Kasteelbier bruin: een echte dessertbier
Lees ook:Amstel introduceert blond bier voor man
Lees ook:Lancering nieuwe bieren in België vandaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.