Bier & Gastronomie Award naar Lieve

Vandaag is op de Horecava Belgisch restaurant Lieve in Amsterdam uitgeroepen tot de winnaar van de Bier & Gastronomie Award 2010. Als bierliefhebber heb ik uiteraard zelf ook al eens bij Lieve gegeten. Bij het diner kan je een bierarrangement kiezen en worden bier & gastronomie aan elkaar gekoppeld. Dit is precies wat de initiatiefnemers van de prijs in de horeca willen stimuleren.

De prijs wordt uitgereikt om te promoten dat bier perfect bij een maaltijd gedronken kan worden. Het Biergenootschap der Lage Landen reikte de award dit jaar voor de tweede maal uit. Andere finalisten waren de Beyerd in Breda en Belgisch biercafé Moeke in Breda. Om de kwaliteiten die ze in huis hadden te laten zien, presenteerde alle finalisten een aantal gerechten van de kaart met een (speciaal)bier erbij.

Als reactie op deze prijs heb ik vandaag echt ongelooflijk veel mensen gehoord die meer met bier en gastronomie willen doen of hierin interesse hebben. Bier en eten gaat ook zeker een belangrijke rubriek worden op dit blog!

Lees ook:Bier en Gastronomie Award 2011 gaat naar….
Lees ook:Bier en Gastronomie Award 2011 naar De Hofkaemer
Lees ook:Win de volgende Bier en Gastronomie Award
Lees ook:Finalisten Bier en Gastronomie Award 2013
Lees ook:Finalisten Bier- en Gastronomie Award 2012

0 reacties op “Bier & Gastronomie Award naar Lieve

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.