Olm bier verbreedt markt in C1000

Deze week maakte het Nederlandse biermerk Olm op de Horecava bekend dat het bier op korte termijn, vanaf volgende week, in de Nederlandse C1000 supermarkten verkocht gaat worden. Het is redelijk uniek dat een Nederlands biermerk een introductie doet in Nederland. Dit is minstenst 100 jaar geleden.

Olm bier wordt gebrouwen in een Duitse brouwerij. Het moet de frisse variant zijn van Heineken en wordt danook als premium bier op de markt gebracht. Sinds 2003 wordt Olm al geschonken in ongeveer 100 horecagelegenheden en is het te koop in drankenhandels en bij de Makro. Zelf vind ik het visueel wel heel veel weg hebben van het Heineken bier. Ik danook erg benieuws of het bier wel goed opvalt in de schappen van de supermarkt. Volgende week is de primeur voor de C1000. In vijf weken staat het bij de Deen in de schappen.

Lees ook:Heineken daagt Olm voor de rechter
Lees ook:Heineken lanceert nieuw ‘vrouwen’blikje
Lees ook:Zoektocht naar witte Heineken blikjes
Lees ook:Afrika bierpionier stopt na 40 jaar
Lees ook:Heineken ontvangt geen schikkingsvoorstel Olm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.