PRE-ZBF Festival 4 en 5 maart 2010: Beer en Whiskey

Een bijzonder en apart festival dat jaarlijks plaatsvindt is het Pré-ZBF festival. Op 4 maart 2010 worden alle bier en whiskey liefhebbers onthaalt van 17.00 tot 22.00 uur. Op 5 maart kunnen bierliefhebbers vervolgens van 10.00 tot 20.00 uur bieren proeven van diverse ambachtelijke brouwerijen. Het is internationaal getint en wordt ondersteund door Ratebeer en Beeradvocate.De een na de andere brouwerij geeft zijn toezegging om op 4 en 5 maart a.s. aanwezig te zijn. O.a. de Picobrouwerij, De Struise brouwers, Brouwerij De Molen en Brewdog zijn van de partij. Ook wordt tijdens dit festival laten zien hoe lekker koken met bier kan zijn. In de Orangerie zijn circa 300 bieren aanwezig. Bekijk alle informatie over de aanwezigheid van brouwers en bieren. Het evenement vindt voor de derde maal plaats. De locatie van dit bierfestival is Kasteel der Lakebosschen, Lakebossendreef 4, 8020 Oostkamp (Ruddervoorde)

Lees ook:05-03/06-03-11: Zythos Bier Festival
Lees ook:Delta Bier Festival op 21 maart 2010
Lees ook:07 t/m 09-09-’12: Irish Craft Beerfest Dublin
Lees ook:Komend weekend: Alvinne Craft Beer Festival
Lees ook:Zythos Bier Festival 6 en 7 maart 2010

Eén reactie op “PRE-ZBF Festival 4 en 5 maart 2010: Beer en Whiskey

  1. Mark

    En een Ratebeer-tent, woehoe. Aardige lui bij Alvinne, zeker een aanrader voor goed en vooral ECHT speciaal bier. In tegenstelling tot al jaren bestaande bieren bekijken bij het ZBF.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.