Open brouwdag Brouwerij Het Anker: 24-2

Traditiegetrouw brouwt Brouwerij Het Anker op de geboortedag van ‘Keizer Karel’ de Gouden Carolus ‘Cuvee van de Keizer’. Alle bierliefhebbers en nieuwsgierigen kunnen dit meemaken op 24 februari 2010 tijdens de Open Brouwdag. Door het beperkt aantal plaatsen is reserveren noodzakelijk.

Het programma van deze speciale brouwdag begint al om 5.45 uur. Op dit tijdstip start het brouwproces. Uiteraard kan het brouwproces meegemaakt en ervaren worden. De gisting neemt vervolgens enige tijd in beslag. Het bier is danook vanaf mei 2010 verkrijgbaar in de Winkel van Brouwerij Het Anker en diverse drankenzaken. Kijk voor informatie op de website van de brouwer www.hetanker.be.

Lees ook:Brouwerij Het Anker creëert ruimte
Lees ook:Brouwerij Het Anker zet ook dit jaar de deuren weer open
Lees ook:Brouwerij Palm wil Europese erkenning
Lees ook:Tournée Générale by women
Lees ook:Brouwerij De Halve Maan gaat elektriciteit produceren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.