Gouden Fust voor Eterij Tapperij Salud!

GGB Finale - Winnaar Gouden FustlrHet eerste goud in een spannende olympische finale is binnen voor Eterij Tapperij Salud! Het eetcafé uit het Zeeuwse Scharendijke mag zich een jaar lang de ‘Gouden Horecazaak 2009′ noemen. De jury roemde Salud! om het uitstekende gastheerschap en de kwaliteit van het versgetapte bier. Naast het uit handen van Humberto Tan ontvangen Gouden Fust reist eigenaar Maurice van Goudoever, hoe toepasselijk is zijn naam, de komende dagen ook af naar Vancouver.
Foto: Eigenaars van Eterij Tapperij Salud! uit het Zeeuwse Scharendijke Gwen en Maurice van Goudoever nemen het Gouden Fust in ontvangst. V.l.n.r. Humberto Tan, Gwen en Maurice van Goudoever en Martin Moreiro ©Photo Republic

 

De eigenaar gaat de overwinning in het Heineken House in Vancouver vieren met enkele sporters die daar straks vast gehuldigd gaan worden. Ook mogen de kasten enkele dagen genieten van zijn meesterlijk getapte biertjes. Het Zilveren en Bronzen Fust werden gewonnen door respectievelijk Sportcafé De Buitelstee in Dinteloord en Café Qwibus in Amersfoort.

In de finale streden 27 regionale horecaondernemers uit heel Nederland – van grand café tot bruine kroeg – om het Gouden Fust 2009: hét eerbetoon aan Nederlands beste horecazaak. De finale was helemaal in Olympische sferen doordat de Heineken Experience speciaal voor deze gelegenheid was omgebouwd tot mini Holland Heineken House. Een mooi feest om alvast helemaal in de stemming te komen voor de komende weken!!

Lees ook:Olympische finale voor Gouden horecazaak 2009
Lees ook:Uitslag Gouden Horecazaak 2011
Lees ook:Wapen van Oostellingwerf wint Gouden Fust
Lees ook:Klaaguurtje van Heineken?
Lees ook:Café Hogenboom is Gouden Horecazaak 2012

Eén reactie op “Gouden Fust voor Eterij Tapperij Salud!

  1. ria en rinus de graaf

    gwen en maurice grandioos geniet er van en leuke dagen in vancouver
    groetjes ria en rinus

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.