Bijzondere geschenkverpakking Westvleteren

Op twitter zag ik onlangs weer voorbij komen dat iemand naar Westvleteren was afgereisd voor 1 krat bier. Dat is wel een hele lang reis voor een krat bier. Als echte bierliefhebber heb je dat er voor over. Overigens moet ik eerlijkheidshalve bekennen dat ik een keer per jaar naar Westvleteren ga voor tenminste 3 kratten Westvleteren 12. Echter nu is er nog een mooie reden om te gaan…

De broeders van Westvleteren hebben een bijzondere geschenkverpakking te koop. Met speciale mondgeblazen glazen van 22cl. Ja, dat is een heel aparte inhoud en zie je niet vaak. Uiteraard ontbreekt het mooie Westvleteren logo niet en zit er een heerlijk Westvleteren 12 bier in. Het idee is om dit bijzondere bier te delen. De geschenkverpakking heet ‘Alle werkelijke leven is ontmoeting’.

Vast en zeker wordt dit een collectors item. Normaal ga ik altijd in het najaar naar Westvleteren. We hebben nog genoeg Westvleteren 12 echter dit is een bijzondere reden om eerder te gaan. Het pakket kost 19,50 euro en komt geheel ten goede aan een eigen bouwproject. Het is te koop bij de bierverkoop van de abdij en in café O.C. ”In de vrede”. Dat ligt tegenover de abdij.

Lees ook:Westvleteren gaat de supermarkt in!
Lees ook:Binnen in de Abdij van Westvleteren
Lees ook:Westvleteren nog altijd populair
Lees ook:Horecazaken willen Westvleteren serveren
Lees ook:Westvleteren to be continued…

Eén reactie op “Bijzondere geschenkverpakking Westvleteren

  1. Dennis

    Misschien wel zo belangrijk is dat dit dus gewoon zonder te reserveren te koop is! Dus voor ieder die eens een Westvleteren wil proeven zonder al dat gedoe is dit de perfecte manier.
    .
    *Baalt ervan dat hij nog steeds geen Westvleteren op heeft

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.