PINT Meibockfestival zondag 18 april 2010

Naast het PINT Noord-Holland bierfestival op 28 februari a.s. vindt dit jaar ook het Meibockfestival plaats op zondag 18 april 2010 van 13.00 tot 20.00 uur. Pint Noord-Holland bestaat dit jaar 15 jaar en schenkt hier op het festival o.a. aandacht aan met haar speciale jubileumbier. In samenwerking met Brouwerij De Prael kunnen fantastische meibockbieren en andere voorjaarsbieren worden geproefd. Na een jaar te hebben moeten overslaan is nu een nieuwe locatie gevonden: de Posthoornkerk aan de Haarlemmerstraat 124-126 in Amsterdam.

De locatie is een kerk. Een prima onderkomen aangezien zij naast wijn ook niet vies zijn van bier. Met de speciale 15cl glazen kunnen vele bieren uit binnen- en buitenland worden geproefd. Voor meer informatie kijk ook op  http://www.prnh.pint.nl/.

Lees ook:21-04-2013: Meibockfestival in Amsterdam
Lees ook:17-4-11: Meibockfestival Amsterdam
Lees ook:Meibockfestival met record aan voorjaarsbieren
Lees ook:Aanbid de Noord-Hollandse biercultuur in de Grote Kerk van Alkmaar
Lees ook:16-10-2010: Gala bierdiner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.