Klaaguurtje van Heineken?

Erg zonde! Sommige mediaberichten daar begrijp ik niet zoveel van. Vele, vele cijfers rollen het internet op over de vele fusten die leeggedronken worden in het Holland Heineken House. Achter bijna elke regel staat geschreven of je kunt het erbij denken: ‘maar we verdienen er niets op’. Waar is dit om te doen? Aan de ene kant vertellen ze hoeveel bier er wel niet opgedronken wordt en hoeveel eten de magen ingaat, en aan de andere kant zijn ze er niet trots op aangezien er geen euro mee wordt verdiend. Alles kost zoveel geld. De mensen, de organisatie, de opbouw en afbouw etc. etc.

Is het de bedoeling dat mensen Heineken eigenlijk zielig vinden? Eerst wordt er dagelijks de een na het andere opbeurende persbericht de wereld ingeslingerd over het zo geweldige Holland Heineken House in Vancouver. De place-to-be op de Olympische Spelen. En dan ineens dit? Ik begrijp ‘t niet zo goed. Als je hoort over een restaurant of een kroeg die verlies draait dan denk je al gauw, daar moet ik niet zijn. Mensen willen bij winners horen en op plaatsen staan waar je echt moet zijn. En als je dan 2,86!! euro voor een biertje afrekent ben je echt niet blij om dit te horen. Naar mijn idee echt zonde dit…

Er zou eigenlijk moeten staan dat het fantastisch is dat er zoveel wordt gegeten en gedronken, dat er zoveel vrijwilligers meewerken dat er super artiesten staan en dat Heineken dit Holland Heineken House heeft opgericht ter ondersteuning van haar imago. Wat het Heineken allemaal brengt en waarom. Het genieten, samenzijn en samen met de Olympische Sporters een feestje vieren. Dan kan dat hele geldgeklaag prima achterwege blijven want eerlijk is eerlijk…. wat voegt het nu toe?

Bron: Z24

Lees ook:Heineken fluitje niet op Olympische Spelen
Lees ook:Heineken weer olympisch bier
Lees ook:Olympische finale voor Gouden horecazaak 2009
Lees ook:Gouden Fust voor Eterij Tapperij Salud!
Lees ook:Concertachtige taferelen voor Duvel Distilled

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.