Nieuwe rubriek: ‘In gesprek met’… de brouwerijdirecteur

Naast de vele leuke en bijzondere wetenswaardigheden rondom bier start ik volgende week met een nieuwe rubriek: ‘In gesprek met’. Dit zijn o.a. interessante interviews met directeuren van brouwerijen over hun dagelijkse uitdagingen en ontwikkelingen binnen de brouwerij. Verder komen ook belangrijke personen voor de bierbranche aan het woord.

Erg leuk om te volgen lijkt me. Wie de aftrap zal geven hou ik nog even geheim. Je kunt er zeker van zijn; dit is niet de eerste de beste! Heb je suggesties over wie je graag in deze rubriek terug zou willen zien dan kun je een e-mail sturen naar [email protected].

Lees ook:Zoektocht naar lekkerste huisbier weer van start
Lees ook:In gesprek met brouwerijdirecteur Thijs Thijssen
Lees ook:Winnaars kaarten Horecava Amsterdam
Lees ook:17-12-’12: Try out Brand Bierproefavond
Lees ook:Krik je bierkennis op tijdens trappist / abdij proeverij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.