Christoffelbier heeft nieuwe website

De nieuwe site van Christoffelbier is in de lucht! De bierliefhebber kan op de site van de brouwerij uit Roermond ervaren hoe ambachtelijk bier samen gaat met een nieuwe, hippe moderne site die inspeelt op de bierdrinker van nu. Echt heel erg leuk hoe ze de vertrouwde look met ’nieuw’ gecombineerd hebben. Zit er ook nog zo’n lounge muziek achter.   

Je vindt diepte in de site, het is strak en overzichtelijk. Het was het wachten van de afgelopen maanden zeker waard. Alle informatie over bieren, de brouwer en het laatste nieuws is terug te vinden op de site. Een mooi staaltje werk! Toch?

Lees ook:Nieuwe website Alliantie van Bier Tapperijen
Lees ook:Nieuwe site om bierimago te verbeteren
Lees ook:Jammer! die Hertog Jan reclame
Lees ook:Biercafés op Dé bierkaart van Nederland
Lees ook:De Molen brouwt vast assortiment in nieuwe brouwerij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.