Nieuwe trend?: Diefstal kratten bier

De laatste maanden valt mij op dat echt wekelijks soms wel dagelijks er op grote schaal bierkratten gejat worden. Is dit weer een nieuwe trend ofzo? Het gaat niet alleen om bierkratten uit de supermarkt maar ook om diefstal van kratten bier uit tuinen en bij clubgebouwen van verenigingen. Zie hieronder een opsomming van de diefstallen die de laatste weken hebben plaatsgevonden en zijn gemeld. Misschien iets om samen met de bierbrouwers de handen ineen te slaan als dit zich verder uit zal breiden? De papieren bierkratten die onlangs door Amstel werden geïntroduceerd overal invoeren zou definitief de oplossing kunnen zijn, toch? Ook nog eens goed voor het milieu.

Vijftig kratten bier in Barneveld gestolen; Poging tot diefstal uit tuin in BoxtelVijftig kratten bier uit de voetbalkantine; diefstal kratten bier uit tuin in Purmerend. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Zou hier sprake kunnen zijn van een bende of is het een opkomende makkelijke diefstal trend? Iedereen die zijn kratten bier in de tuin zet is bij deze gewaarschuwd!

Lees ook:Kasteelmuur van bierkratten
Lees ook:Bierkrat verleden tijd?
Lees ook:Damn good Amstel beer
Lees ook:Hoe je van een eenvoudige buitenkraan een ludieke biertap maakt
Lees ook:Amstel lanceert 0.0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.