Stem voor een nieuwe toekomst ‘Duvel Tripel Hop’

Kijk dit is nog eens een hele slimme actie! Duvel gaat kijken wat de kracht is van social media . De Duvel Tripel Hop die niet meer gebrouwen wordt komt weer op de markt als voor eind augustus 2010 maar liefst 10.000 mensen zich hebben ingetekend op de facebook-pagina “wij willen Duvel Tripel Hop”. Via  http://www.facebook.com/#!/group.php?v=wall&ref=ts&gid=103410186357888 kan iedereen intekenen.

De initiatiefnemers zijn de Lambikstoempers vzw, een biervereniging die de uitdaging op donderdag 25 maart uitdaging aanging met Johan Van Dijck, directeur Marketing en Dimitri Staelens, directeur Kwaliteit van Brouwerij Duvel Moortgat. Als dus 10.000 mensen in augustus hebben ingetekend komt er een tweede brouwronde van de Duvel Tripel Hop.

Lees ook:Duvel Tripel Hop komt terug op de markt
Lees ook:Duvel Tripel Hop weer te koop
Lees ook:27-8/28-8-’11: Bierfestival De Lambikstoempers
Lees ook:Nieuwe Duvel Tripel Hop met Japanse hop
Lees ook:Lange rij bij Duvel depot op 12 december

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.