Afgelopen maanden geen bierviltjes verkrijgbaar?

Mocht je de afgelopen tijd een groot tekort hebben gehad aan bierviltjes en niet begrepen hebben waarom ze moeilijk verkrijgbaar waren? De Duitse Sven Goebel heeft drie maanden gewerkt aan een huis met bierviltjes. Ze mochten absoluut niet verlijmd worden. Daarom gooide hij in 1 minuut alle 260.000 bierviltjes om. Klik op de volgende link: In februari was hij op 150.000 stuks .

 

Drie maanden lang bouwde hij zeven dagen per week gedurende 8 uur per dag aan dit nieuwe bouwwerk. Zijn oude record stond op 70.000 bierviltjes. Wat je maar leuk vindt om te doen. Gelukkig hebben we nu weer de volledige beschikking over alle viltjes. Sven is een ware koning en heeft zeker een tik…. zie de video’s.

Lees ook:Bierviltjes bedrukken
Lees ook:Een lekker biertje op je eigen bedrukte bierviltjes
Lees ook:Archeologen vinden oude brouwoven in Arnhem
Lees ook:Maak 7 weken kennis met 7 trappisten
Lees ook:Grootste bierkrattenbrug?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.