Grote vernieuwingsslag van nieuw KBC-bestuur?

Het nieuwe bestuur van KBC heeft haar vernieuwingsplan gepresenteerd. Zo komt er een compleet nieuwe website op de URL: http://www.kleinbrouwerijcollectief.nl waarop leden en niet-leden veel informatie en ook de passie voor speciaalbier terugvinden. Ook vindt achter de schermen volgens het KBC meer collectieve samenwerking plaats op het gebied van gezamenlijke inkoop en distributie, wetgeving en kwaltiteitscontrole. Voor elk van de vier kernthema’s: Productie, Promotie, Kwaliteit en Bierfestival is nu een apart bestuurslid aangesteld. Ben erg benieuwd wat we gaan terugzien. Het is nu echt het moment.

De plannen die er liggen zijn een Open Brouwdag in het najaar waarbij KBC leden hun deuren openen voor publiek. Natuurlijk wordt er bier gebrouwen en bestaat de mogelijkheid om te genieten van speciaalbier. Bij diverse brouwerijen worden proeverijen en workshops georganiseerd. Ook de licentiebrouwers (die geen eigen brouwketel hebben) zullen in hun eigen regio brouwdemo’s en andere activiteiten verzorgen. De definitieve datum van de Open Brouwdag wordt later bekendgemaakt.

Aanstaande zondag is uiteraard een van de belangrijkste activiteiten van het KBC! Het KBC Bierfestival in Den Bosch! Uiteraard zal ik hier zeker niet ontbreken. Voor meer informatie over het festival dat al voor de zevende keer wordt gehouden kijk op http://www.kleinbrouwerijcollectief.nl/docs/KBCfolder2009.pdf.

 

 

 

 

 

 

(vlnr): Constant Keinemans (lid Productie), Jan-Willem Fukkink (lid Promotie), Rob Kooij (penningmeester), Jan van Kollenburg (lid Bierfestival), Jan Wolfs (lid Kwaliteit), Toon van der Heijden (voorzitter), Frans Schamp (secretaris) 

Lees ook:KBC Open Brouwdag 25 september 2010
Lees ook:25-09-10: 30 deelnemers KBC Open brouwerijdag
Lees ook:Brouwerij Het Anker creëert ruimte
Lees ook:Open brouwdag Brouwerij Het Anker: 24-2
Lees ook:14-10-´12: eerste editie Goudse bokbierfestival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.